Be brave, join the brave ones

Millennials meet-up | Hotelschool The Hague

The Millennials meet-up is a socializing and bonding event for students, young professionals and other young Millennials. We believe that Young Millennials don’t need to be unhappy or lonely.  Unfortunately, because of work- and study stress, the pressure to perform and peer pressure, this is most often still the case. We want to change that! […]

Dialoogsessie Bridge the Gap | Sparko

Op 19 april organiseren BRAVICO en Sparko samen een interactieve bijeenkomst voor werkgevers en Millennials uit de regio Eindhoven. We gaan de dialoog aan over zingeving, inclusie, verbinding en persoonlijke ontwikkeling in werk en persoonlijk leven.

Workshop Work from the Heart | Ngrane & WeWork

BRAVICO en Ngrane geven samen een interactieve workshop aan zzp'ers en communityleden van WeWork over een goede samenwerking tussen lichaam en geest. De volgende onderwerpen komen aan bod: energie, zintuigen, verbinding lijf, geest en hart, zelfcompassie en zelfliefde, van anderen leren en erbij horen.  

Online dialoogsessie | Sociaal Domein Online

Op 6 mei organiseren BRAVICO en Sociaal Domein Online de online dialoogsessie 'Eenzaamheid, laten we het er gewoon eens over hebben'. Dit doen we om het begrip eenzaamheid met professionals uit het sociale en zorgdomein oordeel- en waardevrij te verkennen. Hoe maak je eenzaamheid bespreekbaar in je werk en je persoonlijke leven?  Doel is om […]

Lunch & Learn ‘Samen sta je sterk’ | Ngrane & Bind

Ngrane nodigt BRAVICO uit voor de digitale Lunch & Learn. Tijdens de online sessie gaan Kirsten Wagenaar, oprichter van communitybureau Bind en Irene Campfens, oprichter van BRAVICO met deelnemers in gesprek over de kracht van online/offline communities en hoe je deze in kan zetten om als individu en bedrijf te groeien.

Campagne Master Your Memories | Herinneringsspecialisten

In december 2020 deelt BRAVICO samen met Branchevereniging Herinneringsspecialisten Nederland 200 wenskaarten uit in Haarlem en Haarlemmermeer. Mensen kunnen de kaart opsturen naar iemand waarmee ze in 2021 graag iets ondernemen en zo samen nieuwe herinneringen maken. Ook kan iedereen op de tijdelijke campagnepagina #masteryourmemories een lieve en positieve wens voor een ander achterlaten.