Bravico in Top 15 ASN Bank Wereldprijs 2018

Bravico in Top 15 ASN Bank Wereldprijs 2018

En toen stond BRAVICO in de Top 15 van de ASN Bank Wereldprijs 2018…

Een geweldige beleving. Aangejaagd worden. Energie krijgen. Lekker evangeliseren. Verwondering, idee én oplossing delen met toffe en succesvolle juryleden en deskundigen. Mensen die weten dat duurzaamheid en commercie best samengaan. Een groots platform voor nog grotere ideeën en dromen. Ongeacht of BRAVICO doorgaat naar de finale - bekendmaking 25 oktober, is deelname aan deze ondernemerswedstrijd al een gigantische prijs.

BRAVICO heeft gesproken met jonge mensen (natuurlijk!), beleidsmakers, zorgverzekeraars, bedrijven, partijen in het publieke domein. BRAVICO heeft een trainingsdag en pitchworkshop gevolgd. Een businessplan (lees: verdienmodel) en begroting gemaakt. Scherp kunnen nadenken over een duurzaam idee, zicht gekregen op financieringsvormen, aandacht gegenereerd voor probleem én oplossing, inspiratie opgedaan, een waardevol netwerk uitgebreid en mooie collega-ondernemers en andere betrokkenen ontmoet.

BRAVICO heeft geleerd wat duurzaam ondernemen is. Hoe duurzaam ondernemen voelt. Vallen en opstaan. Duiken en diepgaan. En weer bovenkomen. Geloven in een droom. Doorzetten. Aanhouden. Deelname aan de ASN Bank Wereldprijs 2018 is niet het enige begin, noch het einde. Het is hét duwtje in de rug voor BRAVICO om verder te bouwen aan de aanpak van eenzaamheid daar waar het hard nodig is, bij de jonge generatie.

Meer weten? BRAVICO komt met liefde spreken over de jonge generatie en hun dagelijkse worsteling met negativiteit, stress, stigma en taboe.

Lokale beroemdheid ;-)

Lokale beroemdheid ;-)

Zielig verkoopt veel beter

Zielig verkoopt veel beter