Be brave, join the brave ones

HET BOEK GEDIALOGEERD

‘Dit boek begint bij het einde van mijn eenzaamheid. Of moet ik zeggen bij het begin van mijn huidige leven? Hoe dan ook, het boek komt niet uit de lucht vallen. Zonder mijn eigen eenzaamheid was ik nooit gekomen tot de woorden die uit mijn vingers schoten. En zonder die woorden had ik de eenzaamheid niet kunnen accepteren zoals ik dat nu doe.’

Gedialogeerd is een biografische verkenning van eigen en andermans eenzaamheid. Het boek reikt naast een maatschappijbeschouwing veel hoop en inspiratie aan.

DE BRAVICO ACTIVITEITEN

BRAVICO biedt inspiratie en activiteiten rond eenzaamheid, uitsluiting en sociaal isolement. We delen informatie, tips en ervaringsverhalen en verwijzen zo nodig naar een deskundige/activiteit binnen of buiten het team van ambassadeurs, ‘The Brave Ones’.  The Brave Ones zijn allemaal (ervarings)deskundigen.

Op uitnodiging verzorgt BRAVICO lezingen, workshops en meet-ups voor zowel jongeren en volwassenen als professionals. Denk bij professionals aan medewerkers uit het onderwijs, het bedrijfsleven, de (jeugd)zorg en het sociaal domein.

BRAVICO draagt graag bij aan een positief en inclusief leven. Dat betekent aandacht voor mentaal en sociaal welzijn op school, werk en in je persoonlijke leven. De activiteiten worden gegeven door Irene Campfens en bij specifieke wensen (grootte, inhoud) in nauwe samenwerking met The Brave Ones.

Verhalen van de werkvloer

De online workshop Verhalen van de werkvloer is hét moment om met collega’s bij te praten. Er wordt niet zomaar gekletst: we duiken de verhalen in. Met actieve oefeningen, kleine opdrachten en gezamenlijke vertelmomenten creëren we een setting die lijkt op de ‘echte’ werkvloer.

Verhalen van de werkvloer is een Interactieve teambuildingactiviteit. Deze online workshop wordt gegeven door Brave Ones Irene Campfens (oprichter BRAVICO) en Mandy Reiss (bewustzijnscoach).

Check je verbinding

De workshop Check je verbinding is dé (re)boost van jouw connectie met je werk en je collega’s. We gaan in gesprek over sociaal en mentaal welzijn in/op je werk en delen verhalen over preventieve en positieve manieren om in verbinding met jezelf én je collega’s te komen en te blijven.

Check je verbinding is een verdiepende inspiratieworkshop. Deze fysieke workshop wordt door Irene Campfens (oprichter BRAVICO) en op basis van de groepsgrootte en behoeften samen met een andere Brave One gegeven.

Levensloop en eenzaamheid

In deze interactieve workshop neemt Irene de deelnemers mee in haar persoonlijke ervaringen en de verzamelde verhalen over levensloop en eenzaamheid. Op welke belangrijke momenten in je leven kun je eenzaamheid tegenkomen? Hoe ziet dat er dan uit? Wat kan je dan doen? Irene vertelt over de verschillende soorten eenzaamheid en de gevolgen ervan op korte en lange termijn.

Deelnemers leren een open dialoog te voeren over eenzaamheid en oefenen met een positieve benadering en narratieve coaching.

Benieuwd naar de tarieven en beschikbaarheid?

Deze organisaties gingen je voor...

Voor o.a. deze organisaties heeft BRAVICO een workshop, lezing en/of activiteit verzorgd.

HELP BRAVICO MET GROEIEN​

Steun ons en doneer

Met donaties kan BRAVICO blijven groeien. Zo bereiken we meer mensen en creëren we nieuwe verbindingen.
Een win-winsituatie. Want: hoe meer bereik, hoe minder eenzaamheid. En dat voelt goed.

Goed om te weten:

  • Je kan uit zes bedragen kiezen;
  • Je doneert met het veilige Mollie-betalingssysteem;
  • BRAVICO zet géén automatische incasso in.