Be brave, join the brave ones

Dialoog

#YESORNO

Laat van je horen. Praat mee over de items en de artikelen die we delen. Je kunt anoniem of met je eigen naam reageren. Jouw e-mailadres is alleen voor ons zichtbaar en delen wij niet met anderen. Deel hier jouw vraag & voorbeeld, jouw tips & tools en jouw inspirerende bronnen & links. Dare to share!

master-your-memories
master-your-memories

Master Your Memories

2021: het jaar waarin…

In de laatste dagen van 2020 vinden 200 mensen een Master Your Memories-kaart in hun brievenbus. De kaart nodigt uit om onder de hashtag #masteryourmemories een herinneringswens achter te laten voor een ander. Dat kan hier!

En iedereen die online de hashtag #masteryourmemories tegenkomt of gewoon nieuwsgierig is: ook voor jullie is dit dé plek om een herinneringswens voor 2021 achter te laten.

Waarom herinneringen? Iedereen kan herinneringen maken, en koesteren. Ze kosten niks, maar zijn tegelijkertijd van onschatbare waarde. Herinneringen verbinden. En we hebben ze nodig, nu meer dan ooit. Om te leven. Samen en alleen.

Welke nieuwe herinnering doe jij een ander in 2021 cadeau?

Samen een bakkie doen?
Wat vaker glimlachen?
Elkaar helpen met iets?
Vragen hoe het met de ander is?
Wandelen met de hond?
Meer luisteren naar elkaar?
Online pubquiz spelen?
Elke week even bellen?
Leren tekenen, boksen, dansen?

Laat jouw herinneringswens hier achter. Voor iemand die je kent, of iemand die je nog moet leren kennen.

Herinneringen maak je samen. Laten we ze delen.

Master Your Memories is een idee van BRAVICO en de Branchevereniging Herinneringsspecialisten Nederland. Reclamebureau Chris Russell heeft de campagne gesponsord. Daar zijn we enorm dankbaar voor.

Reacties

Jouw e-mailadres blijft voor anderen onzichtbaar.
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jos

Ik zwaai sinds de lockdown elke ochtend naar mijn overbuurman. Ik weet inmiddels dat hij Barry heet en ook gescheiden is. Dat moment dat we allebei de gordijnen open trekken en elkaar zien, is echt een hoogtepunt van de dag. Vriendschap op afstand. Mooi toch?

Zoë

Kaartje in de bus! Wat leuk jongens. Ik ga de kaart opsturen naar mijn neef, die woont op kamers in Maastricht. Hij wil vast wel dat ik een keer voor hem kook 😉

Deel dit artikel via:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp