Be brave, join the brave ones

Tips om je in de zomervakantie niet eenzaam te voelen.

Vaak proberen mensen hun eenzaamheidsgevoelens weg te stoppen. De boodschap van deze gids is: Het is normaal om je eenzaam te voelen, maar eenzaamheid kan je beter voorkomen i.p.v. pas aanpakken als je er te veel last van krijgt.

Het doel van deze gids is niet om je nooit meer eenzaam te laten voelen maar dat je er hopelijk minder last van hebt en het sneller bij jezelf (h)erkent en erger voorkomt.

Bravico Eenzame Man Zomer tips
Bravico_Tips_tegen_eenzaamheid_in_de_zomer

Zijn deze 10 tips tegen eenzaamheid geschikt voor jou?

Deze gids met tips om eenzaamheid te voorkomen raden wij aan voor:

    1. Iedereen die zich verveelt, alleen voelt en meer sociale contacten zou willen hebben (tijdens de zomervakantie of deze Corona tijd).
    2. Iedereen die voelt dat de gevoelens van eenzaamheid overheersen in hun dagelijks leven;
    3. Jong en oud. Deze hand-out is voor alle leeftijden.

Nieuwsgierig? Laat je gegevens hieronder achter en je ontvangt direct de tips in je inbox.

* indicates required
Dit moeten wij vragen *
Keep in touch

Wat doet BRAVICO?

BRAVICO stimuleert een positieve en inclusieve leef-, werk- en schoolomgeving. Met inspirerende en interactieve programma’s brengen we mensen écht met elkaar in verbinding. 

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Ons harde werken om begrip en aandacht te creëren voor eenzaamheid is niet onopgemerkt gebleven. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft besloten om BRAVICO dit jaar financieel te steunen. De financiering komt uit het Steunpakket Welzijn Jeugd (‘Deltaplan’) en is bedoeld voor initiatieven die jongeren met mentale, emotionele en sociale vragen of problemen ondersteunen

Wie zit er achter BRAVICO?
Irene Campfens is de oprichter van BRAVICO. Zij heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen met psychische problemen. Ze weet daarom veel over hoe je (weer) lekker in je vel kan zitten, hoe je wat liever voor jezelf kan zijn, en hoe je een positieve mindset krijgt.

Irene Campfens founder Bravico

Ontvang gratis 10 tips om je in de zomervakantie minder eenzaam te voelen.