Be brave, join the brave ones

Be brave, Join The Brave Ones

Studentenwelzijn in het mbo

BRAVICO inspireert en adviseert studenten, docenten en decanen in het middelbaar beroepsonderwijs rond belangrijke thema’s in sociaal en mentaal welzijn. Bijvoorbeeld psychische klachten, sociale binding, mentale weerbaarheid/veerkracht, stress en groeps- of prestatiedruk. 

Nodig The Brave Ones uit voor een interactieve gastles, workshop of maak gebruik van diverse programma’s en apps die The Brave Ones aanbieden. 

Ontvang gratis 10 tips om je in de zomervakantie minder eenzaam te voelen.

Portretten

#NOSHAME

Dialoog

#YESORNO

Dit is dé plek voor het uitwisselen van ervaringen, inzichten, kennis, bemoedigende woorden, tips en handige links. Wil je het ergens over hebben maar staat het onderwerp er nog niet bij? Geef dan jouw voorkeur aan in de poll. Dare to share!

Over Bravico

#bebrave

BRAVICO stimuleert een positieve en inclusieve leef-, werk- en schoolomgeving. Met inspirerende en interactieve programma’s brengen we mensen écht met elkaar in verbinding. Door een inkijkje te geven in elkaars persoonlijke verhaal, biedt BRAVICO een oplossing voor uitsluiting en eenzaamheid op werk, school en in je persoonlijke leven.

Onderwerpen waar we graag bij helpen: taboes, stigma’s, vooroordelen, pesten, discriminatie, uitsluiting, eenzaamheid en isolement.

Irene Campfens is de oprichter van BRAVICO. Zij heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen met psychische en sociale problemen. Bovendien is Irene ervaringsdeskundige en deelt haar kennis en persoonlijke ervaringen graag. Samen met The Brave Ones uit het hele land zet Irene zich in voor meer openheid en begrip. 

 

BRAVICO bestaat door de bijdragen van betrokken mensen en bedrijven. Wil jij BRAVICO financieel steunen? Doneren kan heel makkelijk. Karma!

WIl jij verse verhalen in je inbox? Schrijf je hier in!

The Brave Ones

#TheBraveOnes

BRAVICO’s trots: in deze eregalerij vind je de dappere denkers en doeners die wij tegenkomen in het land. Stuk voor stuk goede voorbeelden van mensen die zich inzetten voor minder eenzaamheid en meer openheid en verbondenheid.

The Brave Ones dragen met hun initiatieven en activiteiten bij aan (meer) menselijk contact en onderlinge verbinding. Het zijn de handen-uit-de-mouwentypes, de verbinders en de omdenkers. The Brave Ones zijn direct benaderbaar via hun profielen. Laat je inspireren en zoek gerust eens contact. 

Ben jij ook een Brave One? Join the club!