Overprikkeld? Bezoek de PrikkelPub!

Overprikkeld? Bezoek de PrikkelPub!

Britt Gerhardt ziet in haar werk in de jongerencoaching dat veel jonge mensen iets hebben met het thema 'prikkels en overprikkeling'. Daarom is Britt begonnen met een podcast over dit onderwerp, getiteld 'de PrikkelPub'.

Jongeren worden uitgenodigd om in de Pub te vertellen over hoe zij omgaan met prikkels, hun ups en downs, over wat zij leren/leerden en wat voor hen werkt om ‘goed’ met prikkels om te kunnen gaan. Initiatiefnemer Britt: ‘Ik vind het leerzaam en belangrijk om meer bewustzijn te creëren rondom dit onderwerp én er ook de mooie kanten van te vieren. Ik deel zelf ook (ik heb ME/CVS, en ben hoogsensitief) maar het gaat vooral over andere jongeren met bijvoorbeeld AD(H)D, autisme, niet-aangeboren hersenletsel, een burn-out of een prikkelverslaving. Máár: het gaat niet om het labeltje, want we zijn allemaal mens. Iedereen kan iets herkennen in dit thema.’

Er zijn inmiddels 3 afleveringen online en de vierde staat vanaf eind deze week online.

Luister: https://open.spotify.com/show/427RhclfVeVS13frBrGJ9U?si=WFJl4EhwSxOzy2WgCQBzKg

Leer nieuwe mensen kennen in Utrecht via...een app!

Leer nieuwe mensen kennen in Utrecht via...een app!

Eenzame gekte in één en dezelfde zoektocht, die wij allen gaan

Eenzame gekte in één en dezelfde zoektocht, die wij allen gaan