Leer nieuwe mensen kennen in Utrecht via...een app!

Leer nieuwe mensen kennen in Utrecht via...een app!

Stel: je bent jong en woont, werkt, studeert of verblijft (tijdelijk) in Utrecht. Je wilt nieuwe mensen leren kennen die jouw interesses delen om samen iets mee te doen. Dan kun je natuurlijk de kroeg induiken, je achter de krant verschuilen en wachten in een koffiebarretje, je inschrijven op een datingsite en hopen dat er ook geïnteresseerden zijn die ‘gewoon’ iets leuks willen doen met een leeftijdsgenoot. Dat kost vooral geld en tijd en levert behalve teleurstelling of ongemak meestal niet veel op.

Of je maakt gebruik van een gratis app die jou in contact brengt met anderen in je eigen buurt.

Joinby is gratis en gemakkelijk. Je vindt op Joinby alleen maar mensen die dicht bij jou in de buurt wonen en gemeenschappelijke interesses hebben. Vind groepen in jouw buurt voor bijvoorbeeld jonge ouders, of ondernemers en geef aan wat jij leuk vindt om te doen: hardlopen, pubquizen of wandelen. Chat 1-op-1 met anderen en spreek af. Of maak een eigen interessegroep aan. Easy peasy.

Woon je in Utrecht stad? En wil je meer samen doen en/of nieuwe mensen leren kennen? Doe dan nu mee met de pilot en download de app! Woon je elders in Nederland of België? Niet getreurd: Joinby gaat snel live in jouw buurt. Meld je nu alvast gratis aan en krijg als eerste toegang!

Joinby is één van de vele mogelijkheden die je hebt als je jong bent en iets wilt ondernemen. Samen. Gratis. Veilig. Gemakkelijk. Wij bij BRAVICO zeggen: wat een goed idee!

Met jouw woedekracht recht door die eenzaamheid

Met jouw woedekracht recht door die eenzaamheid

Overprikkeld? Bezoek de PrikkelPub!

Overprikkeld? Bezoek de PrikkelPub!