Be brave, join the brave ones

HET BOEK GEDIALOGEERD

‘Dit boek begint bij het einde van mijn eenzaamheid. Of moet ik zeggen bij het begin van mijn huidige leven? Hoe dan ook, het boek komt niet uit de lucht vallen. Zonder mijn eigen eenzaamheid was ik nooit gekomen tot de woorden die uit mijn vingers schoten. En zonder die woorden had ik de eenzaamheid niet kunnen accepteren zoals ik dat nu doe.’

Gedialogeerd is een verkenning van eenzaamheid vanuit een persoonlijk en sociaal perspectief, grotendeels in de vorm van dialogen. Het boek reikt naast ervaringsverhalen en een maatschappijbeschouwing veel hoop en inspiratie aan.

 

GASTLES/WORKSHOP OP LOCATIE

 

Een gastles of workshop van BRAVICO wordt verzorgd door een of meer (ervarings)deskundigen; The Brave Ones. We gaan in groepsverband in gesprek over thema’s rond sociaal en mentaal welzijn. 

Het gesprek kan bijvoorbeeld gaan over goede (mentale) zelfzorg, helpende gedachten, rituelen en gewoonten, je verbonden voelen, je zorgen kunnen bespreken, positiviteit en toekomstperspectief.

We oefenen met praten over en vragen naar deze onderwerpen en leggen uit op welke manieren je -juist door over deze onderwerpen met elkaar te praten- (weer) meer verbinding met jezelf en anderen ervaart. 

Een gastles of workshop wordt op locatie gegeven. Afhankelijk van de groepsgrootte en vraag doet oprichter/deskundige Irene dit samen met (een van) The Brave Ones. Geen onderwerp is te gek!

  • Prijs: op aanvraag
  • Meer info: mail naar hello@bravico.nl o.v.v. ‘Gastles/workshop’

SCHRIJVER OP BEZOEK

Irene Campfens founder Bravico

Er valt veel te vertellen over het leven. Schrijver Irene Campfens doet dat maar wat graag. Tijdens een bezoek van Irene  duik je in de verhalen over voor- en tegenspoed, alleen en samen zijn, vallen en opstaan, eraf liggen en weer aanhaken. 

Aan de hand van het boek Gedialogeerd en fragmenten uit andere literatuur ga je mee op reis in de wereld van delen en helen. Narratief verbinden noemt Irene dat. 

Interesse in een lezing van Irene?

  • Prijs: op aanvraag
  • Meer info: mail naar hello@bravico.nl o.v.v. ‘Schrijver op bezoek’

Benieuwd naar onze mogelijkheden en beschikbaarheid?

Deze organisaties gingen je voor...

Voor o.a. deze organisaties heeft BRAVICO een workshop, lezing en/of activiteit verzorgd.

HELP BRAVICO MET GROEIEN​

Steun ons en doneer

Met donaties kan BRAVICO blijven groeien. Zo bereiken we meer mensen en creëren we nieuwe verbindingen.
Een win-winsituatie. Want: hoe meer bereik, hoe minder eenzaamheid. En dat voelt goed.

Goed om te weten:

  • Je kan uit zes bedragen kiezen;
  • Je doneert met het veilige Mollie-betalingssysteem;
  • BRAVICO zet géén automatische incasso in.