Be brave, join the brave ones

HET BOEK GEDIALOGEERD

‘Dit boek begint bij het einde van mijn eenzaamheid. Of moet ik zeggen bij het begin van mijn huidige leven? Hoe dan ook, het boek komt niet uit de lucht vallen. Zonder mijn eigen eenzaamheid was ik nooit gekomen tot de woorden die uit mijn vingers schoten. En zonder die woorden had ik de eenzaamheid niet kunnen accepteren zoals ik dat nu doe.’

Gedialogeerd is een verkenning van eenzaamheid vanuit een persoonlijk en sociaal perspectief, grotendeels in de vorm van dialogen. Het boek reikt naast ervaringsverhalen en een maatschappijbeschouwing veel hoop en inspiratie aan.

WORKSHOP OP LOCATIE - CHECK JE VERBINDING!

De workshop Check je verbinding! is dé (re)boost van jouw connectie met je klasgenoten/collega’s. We gaan in gesprek over mentale gezondheid en omgaan met lastige gevoelens zoals eenzaamheid.  Ook oefenen we met praten over en vragen naar deze onderwerpen en leggen uit op welke manieren je (weer) meer verbinding met jezelf en anderen kunt ervaren. 

Check je verbinding! is een fysieke workshop. Deze workshop wordt op locatie gegeven door Irene Campfens, afhankelijk van de groepsgrootte samen met een andere (ervarings)deskundige. 

  • Prijs: op aanvraag
  • Meer info: mail naar hello@bravico.nl o.v.v. ‘Check je verbinding!’ 

ONLINE WORKSHOP –  VERHALEN VAN DE WERKVLOER

De online workshop Verhalen van de werkvloer is hét moment om met collega’s bij te praten. Er wordt niet zomaar gekletst: we duiken de verhalen in. Met actieve oefeningen, kleine opdrachten en gezamenlijke vertelmomenten creëren we een setting die lijkt op de ‘echte’ werkvloer.

Verhalen van de werkvloer is een Interactieve teambuildingactiviteit. Deze online workshop wordt gegeven door The Brave Ones Irene Campfens en Mandy Reiss.

  • Kosten: op aanvraag
  • Meer informatie: mail naar hello@bravico.nl o.v.v. ‘Verhalen van de werkvloer’.

LEZING OP LOCATIE - LEVENSLOOP & EENZAAMHEID

In deze interactieve lezing neemt Irene Campfens de deelnemers mee in persoonlijke ervaringen en verzamelde verhalen over levensloop en eenzaamheid. 

Op welke belangrijke momenten in het leven kan jouw doelgroep eenzaamheid tegenkomen? Hoe ziet dat er dan uit? En wat kan je dan als professional doen? Irene vertelt over de verschillende soorten eenzaamheid en de gevolgen ervan op korte en lange termijn.

Deelnemers voeren een open dialoog over eenzaamheid, herkennen de sociale verbanden en oefenen met een positieve benadering en persoonsgerichte, narratieve coaching.

Meer info en aanvraag: mail hello@bravico.nl o.v.v. ‘Levensloop & eenzaamheid’. 

Benieuwd naar onze mogelijkheden en beschikbaarheid?

Deze organisaties gingen je voor...

Voor o.a. deze organisaties heeft BRAVICO een workshop, lezing en/of activiteit verzorgd.

HELP BRAVICO MET GROEIEN​

Steun ons en doneer

Met donaties kan BRAVICO blijven groeien. Zo bereiken we meer mensen en creëren we nieuwe verbindingen.
Een win-winsituatie. Want: hoe meer bereik, hoe minder eenzaamheid. En dat voelt goed.

Goed om te weten:

  • Je kan uit zes bedragen kiezen;
  • Je doneert met het veilige Mollie-betalingssysteem;
  • BRAVICO zet géén automatische incasso in.