Kies positiviteit.

Amsterdam

My real true essence

My real true essence is een praktijk voor ontwikkeling & traumatherapie. De vrouw achter de praktijk is Myrte Huppes, levenstherapeut, yogi en facilitator. Myrte biedt steun en begeleiding om ‘overleven’ stap voor stap los te laten, door aandacht te besteden aan lichamelijke verzorging, emoties en gedachten (h)erkennen, het stellen van duidelijke grenzen, de kennis van je hoofd en hart tezamen inzetten en vooral staan en gaan voor wat je wilt en kunt. Check de website van My real true essence.

Will2Be

Willemijn is energie-expert, trainer, geregistreerd Co-Active coach en ervaren spreker. Ze is eigenaar van Will2Be en coacht en traint (veelal jonge) mensen, young bosses en bedrijven in het (her)vinden van de juiste energie en balans. Check de website van Will2Be.

Pieter Wijtenburg | career & burn-out coaching

Pieter gelooft in de speerpunten die hij in zijn praktijk hanteert: omarm je angsten, boost je zelfvertrouwen en inspireer anderen. De overeenkomsten tussen eenzaamheid en burn-out zijn op 'onderliggende niveau's' zo groot, dat Pieter zich aansluit als partner van BRAVICO. Check de website van Pieter Wijtenburg.

Alkmaar

Emily Bechthold | Ruby Nova

Emily is illustrator en hard op weg om haar eigen coachingspraktijk op te zetten. Zelfzorg en zelfliefde zijn in haar werk én dagelijks leven erg belangrijk. Met openheid en creativiteit weet ze ‘lastige’ onderwerpen zoals eenzaamheid te benoemen en te veranderen. Met haar eigen ervaringen hoopt zij anderen te inspireren. Check de Facebookpagina van Ruby Nova.

Leiden

Compassie vol op weg

Wandelcoach Nathalie Koumans weet uit ervaring hoe verbindend samen wandelen kan werken. Nathalie verzorgt wandelingen voor werkzoekenden, mensen die gepest zijn en voor mensen die ervoor openstaan om elkaar echt te ontmoeten en hun verhaal te vertellen.  Check de website van Compassie vol op weg.

Utrecht

Joinby

Joinby is een (gratis!) app die jou in contact brengt met anderen. Met Joinby vind en creëer je groepen in jouw stad/buurt rond dingen dingen die jij leuk vindt. Je leert nieuwe mensen kennen die jouw interesses delen en kunt samen iets doen. De BETA pilot van de app gaat in september, in Utrecht van start. Check de website van Joinby.

Eindhoven

Sparko

Anita is adviseur, coördinator en trainer. Ze is eigenaar van Sparko en organiseert dialoogsessies, workshops en trainingen waarmee ze (veelal jonge) medewerkers en werkgevers ondersteunt bij teamcohesie en werken met ‘ziel en zakelijkheid’. Check de website van Sparko.

Amersfoort

MillennialCoach

Manny biedt vanuit MillennialCoach coachtrajecten die gebaseerd zijn op het 3C-model: Connect, Contribute en Co-create. Tijdens het traject kun je in je eigen tempo stappen zetten in je ontwikkeling, loopbaan en leven. Check de website van MillennialCoach.

Zwolle

Remko de Paus

Ga eens in gesprek met de lokale politiek! Remko is interim beleidsadviseur voor diverse gemeenten en gemeenteraadslid in Zwolle. Hij heeft veel kennis van en ervaring in het sociaal domein en heeft naast deze portefeuille ook o.a. duurzaamheid en participatie. Remko zit zich in voor de jonge generatie: jeugd en jongvolwassenen. Check de partijwebsite van Remko.

Mis je iets? Meld je aan als partner! Mail nu.