My real true essence

My real true essence is een praktijk voor ontwikkeling & traumatherapie. De vrouw achter de praktijk is Myrte Huppes, levenstherapeut, yogi en facilitator. Myrte biedt steun en begeleiding om ‘overleven’ stap voor stap los te laten, door aandacht te besteden aan lichamelijke verzorging, emoties en gedachten (h)erkennen, het stellen van duidelijke grenzen, de kennis van je hoofd en hart tezamen inzetten en vooral staan en gaan voor wat je wilt en kunt. Check de website van My real true essence.

Will2Be

Willemijn is energie-expert, trainer, geregistreerd Co-Active coach en ervaren spreker. Ze is eigenaar van Will2Be en coacht en traint (veelal jonge) mensen, young bosses en bedrijven in het (her)vinden van de juiste energie en balans. Check de website van Will2Be.

Pieter Wijtenburg | career & burn-out coaching

Pieter gelooft in de speerpunten die hij in zijn praktijk hanteert: omarm je angsten, boost je zelfvertrouwen en inspireer anderen. De overeenkomsten tussen eenzaamheid en burn-out zijn op 'onderliggende niveau's' zo groot, dat Pieter zich aansluit als partner van BRAVICO. Check de website van Pieter Wijtenburg.

Aurora Bechthold | Ruby Nova

Aurora is illustrator en hard op weg om haar eigen coachingspraktijk op te zetten. Zelfzorg en zelfliefde zijn in haar werk én dagelijks leven erg belangrijk. Met openheid, intuïtiviteit en creativiteit weet ze ‘lastige’ onderwerpen zoals eenzaamheid te benoemen en te veranderen. Met haar eigen ervaringen hoopt zij anderen te inspireren. Check de Facebookpagina van Ruby Nova.

Sparko

Anita is adviseur, coördinator en trainer. Ze is eigenaar van Sparko en organiseert dialoogsessies, workshops en trainingen waarmee ze (veelal jonge) medewerkers en werkgevers ondersteunt bij teamcohesie en werken met ‘ziel en zakelijkheid’. Check de website van Sparko.

TransitieDOEN

Remko de Paus is eigenaar van TransitieDOEN: praktijk- en beleidsondersteuning in het sociaal domein. Remko was jarenlang actief gemeenteraadslid in Zwolle. Remko zet zich graag zich in voor de jonge generatie: jeugd en jongvolwassenen. Check de website van TransitieDOEN.

En contributors…

Offroaddog

Melanie en Bram minimaliseerden op spullen en maximaliseren op reizen en herinneringen. “En we leren dit anderen.'“ Via hun platform Offroaddog inspireert het jonge stel anderen om te ontspullen en te onthaasten en vooral hoe je buiten met binnen kunt verbinden. Volg ze op de website van Offroaddog.

Joinby

Joinby is een (gratis!) app die jou in contact brengt met anderen. Met Joinby vind en creëer je groepen in jouw stad/buurt rond dingen dingen die jij leuk vindt. Je leert nieuwe mensen kennen die jouw interesses delen en kunt samen iets doen. De BETA pilot van de app gaat in september, in Utrecht van start. Check de website van Joinby.

PrikkelPub

PrikkelPub is een podcast over prikkels: onder- en overprikkeling. Britt Gerhardt in gesprek met jongeren en (jong)volwassenen die hiermee te maken hebben, of meer over willen weten. Check de podcast op Spotify.

MillennialCoach

Manny biedt vanuit MillennialCoach coachtrajecten die gebaseerd zijn op het 3C-model: Connect, Contribute en Co-create. Tijdens het traject kun je in je eigen tempo stappen zetten in je ontwikkeling, loopbaan en leven. Check de website van MillennialCoach.

Mis je iets? Meld je aan als partner of contributor! Mail ons.