Be brave, join the brave ones

THE BRAVE SHOW

25-9-22 @ TOBACCO Theater  

‘De dapperste voorstelling die je ooit meemaakt’

BRAVICO presenteert The Brave Show: een middagvullend programma vol ontmoeting en verdieping, met optredens van theatermaker Ilonka Ory en schrijver Irene Campfens.

Om je eenzaam te voelen hoef je niet alleen te zijn. Denk daar eens over na. Tijdens The Brave Show neemt BRAVICO je mee in de wereld van eenzaamheid en verbinding, geluk en tegenslag, jezelf en samen zijn.

BRAVICO nodigt Ilonka Ory uit voor de allereerste Brave Show

HET PROGRAMMA

Muziek, literatuur en ontmoeting komen samen in TOBACCO theater Amsterdam. Auteur Irene Campfens vertelt aan de hand van haar boek Gedialogeerd hoe haar eigen eenzaamheid haar (weer) in contact heeft gebracht met anderen.

Irene richtte in 2018 BRAVICO op: een platform waar zij jongeren en volwassenen samen met andere (ervarings)deskundigen -The Brave Ones-  voorlichting en support biedt rond sociaal en mentaal welzijn

BRAVICO nodigt Ilonka Ory uit om in deze editie het podium te betreden. Ilonka is een door de wol geverfde theatermaker en singer-songwriter. Ze maakt Nederlandstalige muziek over echte dingen: het leven en alles wat daarbij hoort. Recht uit het hart, met een rauw randje. Wat Ilonka doet is helemaal in het straatje van BRAVICO: het normaliseren van de lastige dingen van het leven. 

Waarom jij hierbij wilt zijn

Voel je welkom. Laat je inspireren door andermans verhalen. Ontmoet nieuwe mensen. Doe een greep in de grabbelton en neem een mooi cadeau mee naar huis. Leer jezelf en anderen kennen. Ontmoet The Brave Ones. Ervaar waarom sociaal contact superfood is voor jouw brein en je complete ‘zijn’.

Wat krijg je allemaal

  • Theatervooorstelling Ilonka Ory en muzikanten
  • Lezing en Q&A van Irene Campfens 
  • Meet & greet met The Brave Ones 
  • Een waardevol cadeau voor jezelf of een ander 
  • Tips en inspiratie voor werk en persoonlijk leven

Entreeprijs €22.50

Toegang tot het volledige programma en 1 gratis drankje.

Locatie: Tobacco Theater Amsterdam

Het TOBACCO Theater vind je in de bekendste theaterstraat van Amsterdam: de Nes. In het hart van de stad en goed bereikbaar met het OV, de auto, fiets en te voet. Metro- en tramstation en parkeergarage Rokin liggen op 1 minuut lopen afstand, het Centraal Station op slechts 15 minuten lopen. Parkeerkaarten nodig? Reserveer dan nu voordelig je parkeerplaats bij Q-park Waterlooplein. Dat is slechts 13 minuutjes lopen naar de Nes.

Sponsoring & Samenwerking

The Brave Show is een initiatief van BRAVICO en wordt mede mogelijk gemaakt door TOBACCO, Ilonka Ory, Ngrane, Studentendrukwerk.  

Ben jij geïnteresseerd in een sponsoring en/of samenwerking? Wil je optreden of spreken op een volgende editie van The Brave Show?

Neem contact op met Irene Campfens, founder van BRAVICO